Prodaja

PRODAJA na OPG-u: odvija se u popodnevnim satima od 15-20 sati. Radno vrijeme je informativnog karaktera s obzirom na to da na proljeće i u jesen često odlazimo na sajmove i tržnice pa prije dolaska svakako provjerite jesmo li kod kuće.

Pozivamo Vas da nas posjetite na našem malom gospodarstvu ne samo zbog kupnje već i zbog razmjene znanja, informacija i iskustva.

U proljeće:
Našim kupcima nudimo veliki asortiman gotovih presadnica balkonskog cvijeća, cvijeća za gredice, trajnica, začinskog bilja, mogućnost sadnje u tegle s rezervarima ili sadnja u Vaše postojeće tegle. Da idemo u dobrom smjeru potvđuju i naše stalne i vjerne stranke koje su zadovoljne našim proizvodima i koje nam se svake godine vjerno vraćaju na vrtlariju. Svake godine imamo sve više zahtjevnijih kupaca koji traže modernije biljke i profesionalan odnos.

U jesen:
Jesenska sezona rezervirana je za bezbroj prekrasnih boja maćuhica sa velikim cvjetovima, kao i sa sve više dobrim mini-maćuhicama kojih ima u mnogo kombinacija boja. Za blagdan Svih Svetih našim kupcima nudimo razne vrste krizantema u teglama ili rezane, mogućnost narudžbe i izrade aranžmana.