Dobro došli na web stranice obiteljskog gospodarstva KOLOŠ

Dobro došli na web stranice obiteljskog gospodarstva KOLOŠ. Hvala vam što ste posjetili našu novu web stranicu i drago nam je što vas možemo barem djelomično upoznati s našim radom i približiti vam dio našeg proizvodnog asortimana.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo KOLOŠ osnovano je 11. lipnja 2003. godine u Sedlarici, općina Pitomača. U početku je to bio mali doprinos materijalnom položaju kućanstva, ali smo sav prihod ulagali u ovu djelatnost i svake godine proširivali proizvodnju. Stalnim radom i maksimalnim ulaganjem ostvarenih prihoda sve ulažemo nazad u proizvodnju. Danas se naša proizvodnja odvija u 10 plastenika ukupne površine 2000m2.

Višegodišnje iskustvo, svakodnevno učenje na greškama, zadržavanje postojećih kupaca i pronalaženje novih svake godine, odgovor je na pitanje zašto stalno učimo i usavršavamo se.
Svake godine obilazimo cvijetne sajmove i stručna putovanja po cijeloj Europi i tako pratimo nove trendove i sorte, te nove tehnologije u proizvodnji cvijeća. Trudimo se udovoljiti željama svakog našeg kupca jer zadovoljan kupac će se vratiti i sljedeće godine.

Asortiman naše proizvodnje cvijeća je preko 100tinjak vrsta, od kojih izdvajamo PELARGONIJE, SURFINIJE, POTUNIJE, VERBENE, BAKOPE, BEGONIJE, MAĆUHICE, KRIZANTEME te preko 50 vrsta trajnica i 12 vrsta začinskog ljekovitog bilja, a ostale vrste i kombinacije možete pogledati u našoj galeriji slika.

OPG Kološ ponosni je nositelj jamstvenog žiga Ludbreški rozetlin.